Директен достъп до програмата на Northeast pre-accelerator  ще получат всички

...
Директен достъп до програмата на Northeast pre-accelerator  ще получат всички
Коментари Харесай

Победителите от Startup Weekend Varna влизат в акселератор

Директен достъп до програмата на Northeast pre-accelerator  ще получат всички спечелили от идния Startup Weekend Varna’2018. Сред останалите примамливи награди са 1000 лева, обезпечени от новото tech community на Варна – Nspot, билети за най-голямата софтуерна конференция - Innovawe Summit.

Най-мотивираните участници ще получат и на практика справочник по предприемачество в България.

Поредното издание на на най-дълго просъществувалия Startup Weekend в България ще събере над 100 бъдещи и сегашни бизнесмени, които ще работят под мотото “No talk, All Action! "

В рамките на съвсем три дни, участниците ще могат да претворят новаторската си концепция в бизнес и да получат помощ от дългогодишни експерти. Не е за изпускане и опцията да показват концепциите си пред дейни вложители, както и да станат част от все по-разрастващата се предприемаческа общественост.

Няма ограничаване в концепциите, които могат да се разработят на Startup Weekend Varna. Допустими са сфери като mobile, health, food, education, fintech и даже създаването на физически артикули.

За мотивацията и надъхването ще се погрижат водещият Simone Demelas от Италия с опит в основаването от нулата и ръководенето на сполучлив бизнес на европейско ниво, както и двама повече от вдъхновяващи бизнес ръководители – Ралица Жекова от Високотехнологичния Бизнес развъдник във Варна и изпълнителният шеф на iCard - Явор Петров.

Базираната във Варна iCard, която е измежду водещите в Европа в региона на  високотехнологичните финансови услуги, обслужва над 300 хиляди бизнес и частни клиенти и годишно обработва над 10 млн. транзакции. От тази година iCard подава ръка на всички млади бизнесмени като част от концепцията си за корпоративна обществена отговорност.

За сполучливия път от софтуерното инженерство до управлението на над 10 fintech марката с интуитивни услуги, за трудностите и положителните практики, участниците в Startup Weekend Varna ще чуят директно след откриването на 28 септември.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР